Mezoterapija

Regeneracija i revitalizacija kože

Regeneracija i revitalizacija kože lice, vrata i dekoltea različitim tretmanima primenom mikroperforacije, kao što su mezoterapija dermapenom ili dermarolerom, mezolift i mikropunktura.

Najvažniji efekti ovih tretmana su dubinska prodiranja mezoterapijskih koktela i prirodna sposobnost epiderma da se sam regeneriše.

Najnovijom generacijom mikroigličastih instrumenata vertikalno prodiremo kroz epiderm do nivoa derma, čime pospešujemo stvaranje vlakana kolagena i elastina.

Rezultat: vidno se poboljšava kvalitet kože. Koži se vraćaju blistavost, glatkoća, elastičnost, tonus, zategnutost i svežina i smanjuju se bore, pore i ožiljci.

Napomene

  • Protokol, pristup i broj tretmana su vrlo individualni i zavise od godina, regije i problema koji se tretira, kao i od opšteg stanja kože.
  • Standarna kura: 3 do 5 tretmana u trajanju od 60 minuta na svakih 10 do 20 dana, a zatim 1 tretman održavanja na 3 do 4 meseca.
  • Ove tehnike su gotovo bezbolne i bez neželjenih efekata osim blagog crvenila koje se pojavljuje neposredno nakon tretman ali se povlači već posle nekoliko sati.
  • Posle tretmana potrebno je pridržavati se jednostavnih pravila: izbegavati izlaganje suncu, plivanje i saunu, kao i bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima neposredno posle intervencije.

Galerija