Biologique Recherche

Biologique Recherche je ekskluzivan francuski brend prisutan u više od 70 zemalja.

Jedinstvena metodologija Biologique Recherche poznata je po svojoj efikasnosti zahvaljujući kliničkom pristupu estetskoj nezi kože i  proizvodima koji kombinuju visoke koncentracije aktivnih prirodnih sastojaka sa vrhunskim biotehnološkim formulama bez parfema.

40 godina iskustva i istraživanja su stvorila jedinstvenu metodologiju Biologique Recherche.

Metodologija Biologique Recherche se deli na 3 faze:

1 Faza: procena epiderma.

Primenom specifičnog pritupa, koji je istovremeno fiziološki, psihološki i taktilan, omogućuje se utvrđivanje trenutnog stanja kože (Instant de Peau©) svake osobe da bi joj se preporučio personalizovani tretman.

2 Faza: priprema

Ubeđenje dr Aluša koje dele i mnogi stručnjaci za kožu jeste da epiderm, spoljašnji površinski sloj kože kao i poslednja barijera koja štiti integritet našeg organizma, treba da bude u centru pažnje svake osobe kada je posredi nega kože. Epiderm nalaže da se poštuju sve njegove plemenite funkcije i da se na taj način pripremi zahvaljujući personalizovanom pristupu zasnovanom na preciznoj i striktnoj proceduri. Kod Biologique Recherche ovo je nezaobilazna faza.

3 Faza: tretmani i nege

U ovoj fazi se primenjuju proizvodi koji sadrže najveće koncentracije aktivnih sastojaka da bi se uspostavile optimalne funkcije epiderma „rekondicioniranje“. Na taj način, pomažemo epidermu da pokaže svoju moć samoregeneracije – fenomen koji se ponavlja svakog meseca tokom života i aktiviraju se dublje strukture kože, ovog kompleksnog organa koji ima ulogu zaštite i komunikacije. Jedinstveni efekti koji se postižu ovakvim personalizovanim, ciljanim tretmanima i negom vidljivi su odmah, ali i na duže vreme, čak i kod izrazito neizbalansirane kože.